Τι πρέπει να γνωρίζετε κατά την απόκτηση εξοπλισμού φαρμακείου

Καλή και κακή κατασκευή φαρμακείου
Η αγορά ενός νέου εξοπλισμού φαρμακείου δεν πρέπει να καταλήγει στο να είστε απογοητευμένος από τη λήψη της λάθος απόφασης. Οι επιπλέον πληροφορίες είναι πάντα χρήσιμες για τη δημιουργία μιας σωστής πορείας προς τον όμορφο και χρήσιμο εξοπλισμό για το φαρμακείο σας. Μολονότι οι γενικές γνώσεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν αρκετές για να λάβετε τη σωστή απόφαση, κάποια βαθύτερη κατανόηση μπορεί να ενισχύσει την κερδοφορία και την ποιότητα των εργασιών σας.

Οι εταιρείες ανακαίνισης, κατασκευής φαρμακείων βασίζονται στους ίδιους κανόνες που μπορείτε να βρείτε παντού σε όλη την κατασκευαστική βιομηχανία. Κάθε δομικό σύστημα στη βάση του εξοπλισμού σας θα πρέπει να αντιμετωπίσει ορισμένα βασικά ζητήματα, όπως η σταθερότητα, η ανθεκτικότητα και η αντοχή. Αυτό επιτυγχάνεται συνήθως με τη χρήση ανθεκτικών υλικών και με τη χρησιμοποίηση στοιχείων με αρκετό πάχος.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στο μίνι - εργαστήριο σας πρέπει να αντιμετωπίσει θέματα όπως η στεγανότητα, η καθαριότητα και η μηδενική ανοχή έναντι ανεξέλεγκτων γεγονότων. Η ασφάλεια είναι μια σημαντική ανησυχία όταν πρόκειται για πιθανές θανατηφόρες ουσίες και η χρήση του σωστού είδους εξοπλισμού μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε την έκθεση και τους κινδύνους. Η ακρίβεια συνδέεται συχνά με τον φαρμακευτικό κόσμο και θα πρέπει να ψάξετε για το εν λόγω χαρακτηριστικό στον εξοπλισμό και στις κατασκευές που χρησιμοποιούνται για να συμπληρώσετε το φαρμακείο σας.

Το χρώμα μπορεί να δράσει υπέρ ή κατά του μηνύματος που θέλετε να μεταβιβάσετε. Ο εσωτερικός σχεδιασμός βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη σωστή επιλογή των χρωμάτων, καθώς δεν είναι κάθε συνδυασμός ευνοϊκός. Η επιλογή ενός περιορισμένου αριθμού χρωμάτων ( δύο ή τρεις ) και δουλεύοντας με μικρές παραλλαγές μπορούν να κάνουν τον εξοπλισμό να μοιάζει σαν να ανήκει σε ένα προσεκτικά μελετημένο σχέδιο. Το λευκό είναι πάντα η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για το χρώμα του φόντου, καθώς ενισχύει τα άλλα χρώματα. Το λευκό είναι επίσης χρήσιμο για την εξασφάλιση ότι ο χώρος φαρμακείου σας είναι καλά φωτισμένο , δεδομένου ότι αντανακλά το φως αντί να το απορροφά. Το λευκό επίσης, είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο της καθαρότητας, της υγείας και της τελειότητας, συνδυάζοντας τις αξίες που ένα φαρμακείο πρέπει να ενσωματώσει στην δραστηριότητά του.

Η κατασκευή φαρμακείου συχνά φαίνεται λάθος, όταν δεν δίνεται αρκετή φροντίδα προς τις λεπτομέρειες. Αν και συχνά βασίζονται σε μια επιφανειακή επιθεώρηση που προέρχεται από τους πελάτες σας, ένα εκπαιδευμένο μάτι μπορεί να εντοπίσει ατέλειες ή σφάλματα κατά την παραγωγή ή τη συναρμολόγηση. Η αμέλεια συχνά οδηγεί σε συνολικά φτωχά αποτελέσματα και σίγουρα δεν θέλετε οι πελάτες να υποθέσουν ότι έχετε αποκτήσει τη φθηνότερη λύση για τον εξοπλισμό του φαρμακείου σας. Η σκέψη τους μπορεί άμεσα να επεκταθεί στο να υποθέσουν ότι δεν πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την παραγωγή και την αποθήκευση φαρμάκων. 

Η κακή κατασκευή του φαρμακείου και η χρήση του παλαιού εξοπλισμού είναι συχνά η νούμερο ένα αιτία που οδηγεί σε πενιχρά αποτελέσματα πώλησης. Όταν πρόκειται για τα φαρμακεία και το είδος των προϊόντων που πωλούνται εδώ, οι άνθρωποι συχνά βασίζονται σε εντυπώσεις και συναισθήματα για να αγοράσουν ή όχι. Αν αισθάνονται ότι μπορούν να εμπιστεύονται το φαρμακείο, το προσωπικό της, είναι επίσης πεπεισμένοι ότι βρήκαν το σωστό μέρος απ 'όπου να αγοράσουν. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο για τους πελάτες φαρμακείου και η εξασφάλιση ότι κάνετε με σωστό τρόπο τη δουλειά σας σε αυτό το κεφάλαιο, σας αποτρέπουν από την αναζήτηση για απαντήσεις σε λάθος μέρος.

Η απογραφή είναι μια κρίσιμη διαδικασία που λαμβάνει χώρα σε κάθε φαρμακείο κατά καιρούς. Σκεπτόμενοι το μέλλον μπορεί να σας βοηθήσει τόσο εσάς τον ιδιοκτήτη όσο και τον εργαζόμενο να την διαχειριστεί γρηγορότερα και με καλύτερα αποτελέσματα. Ως γενικός κανόνας, ο εξοπλισμός φαρμακείου μπορεί να βοηθήσει πολύ αν περιλαμβάνει ένα σύστημα μικρών επιγραφών προϊόντων (ταμπελίτσες ονομάτων προϊόντων), καθώς και αποθήκευση εναλλακτικών μικροαντικειμένων. Το να βρίσκετε κάτι γρήγορα και εύκολα είναι σημάδι του πολύ χρηστικού εξοπλισμού και μειώνει την απαιτούμενη συμβολή από μέρους σας. 

Οι δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ μελών του προσωπικού φαρμακείων, έδειξαν ότι ο καλά σχεδιασμένος εξοπλισμός φαρμακείου μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποδοτικότητα της εργασίας και την επιστροφή υψηλότερης απόδοσης εργασίας. Για να το πούμε με άλλα λόγια, βρίσκοντας το σωστό φάρμακο στο συντομότερο χρονικό διάστημα μειώνει το χρόνο αναμονής σε ουρές για τους πελάτες και επιτρέπει στον φαρμακοποιό να επικεντρωθεί σε πιο σημαντικά καθήκοντα, όπως τον καθορισμό της ορθής σύστασης φαρμάκου και εκσυγχρονίζει τις άλλες συνδεδεμένες δραστηριότητες. Η κατασκευή φαρμακείου παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην ικανοποίηση των εργασιακών απαιτήσεων που διατυπώθηκαν από τους φαρμακοποιούς. Ο νέος εξοπλισμός φαρμακείου ενισχύει τη χρήση της τεχνολογίας και βελτιώνει τη συνολική προσβασιμότητα.

Πίσω από τον πάγκο , η αποθήκευση γίνεται ένα σημαντικό ζήτημα για τα φαρμακεία που διαθέτουν τεράστια αποθέματα. Κκαι πάλι, οι αποδοτικές λύσεις προέρχονται από την κατεύθυνση του νέου εξοπλισμού φαρμακείου, ο οποίος είναι σε θέση να μεγιστοποιήσει την χρήση του χώρου και ο οποίος περιλαμβάνει συνήθως βελτιωμένη προσβασιμότητα. Η αποθήκευση και ελεύθερος χώρος συχνά μάχονται ο ένας τον άλλο για μια συμβιβαστική λύση πίσω από τις κλειστές πόρτες του φαρμακείου.

Τα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ στην κατασκευή φαρμακείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

innovo